She's lost control again.

She's lost control - Joy Division

DetHänderSåMycketPåEnGångJustNuSåJagHarInteTidAttFotaOchJagHatarDet.
Skickade in arbetsproverna idag. Håll alla tummar ni har för mig.Heaven knows it's got to be this time, Avenues all lined with trees, Picture me and then you start watching, Watching forever, forever.

Ceremony- Joy Division/New Order
Dansar omkring i mitt rum till 70-80-tals band som The Cure, Joy Division, New Order och The Smiths. Har lite vit snö utanför fönstret. Skissar med gamla kol-stift jag hittade i en byrålåda. Dricker ohälsosamt mycket te. Försöker plugga. Och sluta ha ångest över vilka bilder jag ska skicka in som arbetsprover till ansökan.
.


Yet there's still this appeal, that we've kept through our lives.


En av de snyggaste vusikvideor jag sett tror jag. Och en helt otrolig låt som varit en av mina favoriter så länge. Unik. Ian Curtis var ett geni.
Love Will Tear Us Apart (BBC Version) - Joy Division

The reasons all have run away, but the feeling never did.

I lördags cyklade jag ut i skogen med Matilda för att fota. Mest till arbetsprover jag ska skicka in till Göteborgs Universitet. Men jag fick henne mest att stå och frysa tror jag.
Jag gömde henne i barrträd.
Och trasslade in henne i taggbuskar.
Och trasslade in mig själv.
Har mer bilder, men många blev kassa, mitt fel. Har svårt att bli nöjd med mina grejer. Höga krav på mig själv. Men Matilda var grym.
Tack mitt hjärta för att du stod ut med alla barr, taggbuskar, träsk, grenar och kylan, och för att du har så fina blå ögon.


So please please please, let me get what I want this time

♫ Please Please Please Let Me Get What I Want - The Smiths

Darling, ain't nobody gonna tell us, they're gonna be oh so jealous.

Machu Picchu - The strokes
Kan. Inte. Sluta. Lyssna.
Rush.

Wild winds. Screaming souls. Flying time.

2012

Sa adjö till 2011 tillsammans med Linnea, Stig och Elin. Vi körde in till göteborg och vandrade upp på Ramberget för att se på Göteborgspostens storslagna fyrverkerier, för att upptäcka att det var för mycket dimma för att se nåt. Men vi fick en promenad och en fin utsikt över göteborg.
Sedan körde vi hem till Linnea och lagade tjusig nyårsmiddag medans Linneas katt Alfons hoppade in och ut ut fönstret.
En liten bit av kära Stig (Marcus) och min kära Linnea.
Jag och Elin.
Vi spelade Alias och Galenpanna och väntade på att klockan skulle bli midnatt.
Sedan när den närmade sig tolv sprang vi upp på Hönös vattentorn, som vi brukar göra varje år, där man kan se fyrverkerier ända inifrån Göteborg. Dimman hade lättat, så denna gången fick vi faktiskt se allt. Det var fint. Men så kallt att jag inte hade känsel nog i fingrarna för att ta fram kameran.
Nu är 2011 slut, och jag måste säga att det var ett av de bästa åren jag haft.
Gott nytt år!


RSS 2.0