When there's a doubt in your mind, 'Cause you think all the time. Framing rights into wrongs, Move along.


16/365
Detta är Lapposand. Viken där jag växt upp. Spenderat alla mina somrar här. Känner bergen bättre än jag känner mig själv. Jag kan varje möjlig väg upp och ner över bergen, varje klippa. Vilken sten som är säker på att gå på och vilken som inte är det. Det finns inget ställe jag känner mig mer som mig själv på. Dessa berg är mitt hem. Ville få in det i en bild.


15/365
Jag fick det att snöa i skogen en blåsig junidag. Hade hur kul som helst. Och blev helt vit. Skogen också. Och min stackars kamera. Men herregud så kul det var. 
Hade en ganska lat dag, så jag bestämde mig för att göra en produktiv bild. Och det blev det. Ganska ansträngande att få rätt mängd mjöl-poff. Faktiskt.
Vad jag älskar mest med fotografi är att det är så terapeutiskt. Jag kan vara på hur dåligt humör som helst (som jag var denna dag) och bara gå ner till havet eller cykla till skogen, fota vad jag känner för, och bara sådär, så känner jag mig som mig själv igen. 


14/365
Matilda tog studenten. Och efteråt åskade det och regnade som om någon planerade att sänka Hönö i havet. Så jag tänkte jag skulle ta ett regn-foto. Men icke. Det blev bara skit. Så tänkte jag att jag velat ta bild i pappas vedförråd ett bra tag, så där hamnade jag, frustrerad och frusen. Har typ ett hata-älska-förhållande till denna bilden. 13/365
Dag 13 indeed. Kunde inte få till nåt som jag ville ha det. 
Flängde hit och dit hela dagen och hade nästan ingen tid innan solen gck ner. 
Natalie tog studenten också. Oh my, känns som förra året vi började förskolan tillsammans. Vad hände?


12/365
Åt glass på fotolektionen och hoppade sedan på ett tåg till Stenkullen. Evelina prov-sminkade mig inför balen och sen hade vi det bara mysigt när min faster kom hem. Hon visade perukerna och sjalarna hon fått från sjukhuset. Så fina. Hon en av de bästa personerna jag vet min faster. 
Önskar jag hade tagit med kameran på tåget. Så fint landskap på vägen dit. 


11/365
Var nästan inte hemma på hela dagen. For hit och dit, och till kära Frida som tog studenten. Hon fick stipendium för bäst betyg på hela skolan. Helt otrolig flicka. 


10/365
Stressig dag, stressig vecka. Första dagen på min sista riktiga skolvecka på gymnasiet.
Var och klippte mig hos min kära moster också.


9/365
Mors dag. Var hos mormor med mamma hela dagen. Satt på hennes veranda i solen och åt ost och kex och drack vin. 
Har ingen aning om vart detta projekt är påväg. Jag verkar bara göra vad jag känner för just för tillfället. Just denna dag kände jag för vitt, och byggde en mini-studio med ett enormt vitt papper som reflexskärm för ljuset. 


8/365
Fick äntligen båten i vattnet efter världens äventyr (fastnade i en tamp med propellern typ två meter efter att vi fått i båten). Sen tog jag och pappa en tur till Hönö Huvud, en holme med de mest fantastiska bergsformationerna. En av de bästa platserna på planeten.


7/365
Himla seg dag. Sov i solen på balkongen efter skolan, och efter det hade jag varken energi eller lust att ta bild. Men tvingade mig själv. Sprang upp i bergen vid havet och väntade på att ljuset skulle bli rätt. En fotografs fredagskväll. Haha.

RSS 2.0